Categoría: Empleadas del hogar para limpieza doméstica semanal en Cornella

Formación con nuestros compañeros de Clean & Iron La Seu d'Urgell, y su equipo de colaboradoras y colaboradores. Motiva a tu gente, y lo demás irá sobre ruedas. Gracias a Nelly Lorena Morales Restrepo y Jaime Gallego P por preparar una tarde de trabajo tan divertida y productiva.

Formación con nuestros compañeros de Clean & Iron La Seu d’Urgell, y su equipo de colaboradoras y colaboradores. Motiva a tu gente, y lo demás irá sobre ruedas. Gracias a Nelly Lorena Morales Restrepo y Jaime Gallego P por preparar una tarde de trabajo tan divertida y productiva.

Leer más
La importància de la higiene a la llar La brutícia a casa provoca, sense adonar-nos, la propagació de gèrmens, insectes, fongs i bacteris. Aquests poden trobar-se en totes les superfícies, des de fusta fins plàstic o acer. Però no només cal tenir en compte la higiene a la llar, sinó també la nostra, sobretot de les mans. Té molta importància quan manipulem aliments, ja que es poden generar intoxicacions. ¿Com podem millorar la higiene a la llar? Rentar-se les mans amb aigua tèbia i sabó durant un temps estimat de 20 segons és el recomanable. Fer això és més que recomanable, sobretot, abans de preparar aliments, menjar, posar-se les lents de contacte, els medicaments o tocar a una persona en alguna ferida. Hem de tenir especial cura en la cuina i el bany. Desinfectar el taulell, sobretot després de preparar carn o peix, és molt important. No fer servir esponges per netejar aquestes superfícies, l'únic que s'aconseguirà és propagar els gèrmens. Millor draps d'un sol ús o paper. Rentar els plats al més aviat possible amb aigua calenta i millor deixar-los-les assecar a l'aire. Escombrar és molt important, ja que prevé plagues d'insectes. És recomanable netejar les àrees que es toquen amb freqüència amb algun desinfectant. Sobretot els interruptors de llum, les joguines, els poms, el teclat de l'ordinador, la televisió, o els comandaments. També hem de tenir en compte les diferents contaminacions alimentàries que es poden generar a la casa. Per evitar això també és bo saber: Rentar bé els aliments que es vagin a consumir sobretot si són verdures o fruites. Evitar el denominat contaminació creuada, és a dir, la propagació de bacteris d'un aliment a un altre. Això es pot evitar utilitzant diferents estris per preparar un aliment cru i un altre cuinat. Diferents coberts, plats, taules, etc. També és bo situar-los en diferents llocs a la nevera. No oblidis cobrir els aliments que escalfis al microones d'aquesta manera s'impedeix que quedin parts no escalfades i puguin sobreviure bacteris. Si decideixes descongelar algun tipus d'aliment, hauràs de cuinar com més aviat millor. I mai tornis a congelar un producte ja descongelat. No oblidis que la millor forma de descongelar un aliment és passar-ho del congelador a la nevera. La higiene a la llar és de vital importància per evitar malalties, per això és important tenir una bona neteja en tots els ambients que més ens movem. No oblidis que els bacteris es desenvolupen en qualsevol lloc fins i tot en el teclat del teu ordinador.

La importància de la higiene a la llar La brutícia a casa provoca, sense adonar-nos, la propagació de gèrmens, insectes, fongs i bacteris. Aquests poden trobar-se en totes les superfícies, des de fusta fins plàstic o acer. Però no només cal tenir en compte la higiene a la llar, sinó també la nostra, sobretot de […]

Leer más