Categoría: Confia en els professionals de Món Higiènic i contracta 2 o 3 hores de neteja a domicili.

Formación con nuestros compañeros de Clean & Iron La Seu d'Urgell, y su equipo de colaboradoras y colaboradores. Motiva a tu gente, y lo demás irá sobre ruedas. Gracias a Nelly Lorena Morales Restrepo y Jaime Gallego P por preparar una tarde de trabajo tan divertida y productiva.

Formación con nuestros compañeros de Clean & Iron La Seu d’Urgell, y su equipo de colaboradoras y colaboradores. Motiva a tu gente, y lo demás irá sobre ruedas. Gracias a Nelly Lorena Morales Restrepo y Jaime Gallego P por preparar una tarde de trabajo tan divertida y productiva.

Leer más
Neteja a domicili a Barcelona i Província. A Clean & Iron li oferim la més àmplia gamma de serveis de neteja a domicili a Barcelona Província, Mataró, Badalona, Sabadell, Terrassa, Gavà, Rubí, Cerdanyola, Bellaterra o Matadepera. Som especialistes en selecció professionals de la neteja de llar a Barcelona disposem de personal per a tasques de servei de neteja de la llar a Barcelona. Posem a la seva disposició un servei de qualitat i la tranquil·litat de comptar amb professionals del servei domèstic a casa seva, seriós i amb una gran experiència. Deixi les seves tasques quotidianes en mans d'experts de Clean & Iron, i gaudeixi del seu temps lliure. La nostra àmplia gamma de neteja i serveis domèstics a Barcelona, ¿Que fem? Fer llits Passar l'aspiradora Fregar terres Netejar la pols Neteja de bany Neteja de cuina Posar la rentadora Planxar Neteja de vidres Netejar i organitzar armaris ¿Necessita alguna cosa més? Clean & Iron, la neteja de qualitat per hores a Barcelona. Contacti amb nosaltres. Serveis de neteja a domicili a Barcelona. ¿Quin horari necessita? A Clean & Iron li oferim una assistenta a domicili per hores, de manera que, després d'escoltar les seves necessitats, li oferim el millor servei de neteja de Barcelona d'acord a les hores que necessiti, adaptant-nos en tot moment a la feina que vulgui contractar-nos. Neteja de la llar.  ¿Què necessita? Assistenta per hores, dins dels nostres serveis domèstics de neteja a domicili a Barcelona, té l'opció de contractar una persona que netegi casa seva només durant les hores que vostè ho necessiti. En tot moment, podrà valorar i explicar què és exactament el que desitja perquè el nostre treballador o treballadora se centri en aquelles àrees que vostè prefereixi. Podem oferir-li des d'una neteja bàsica fins a una neteja de la llar profunda o integral.  Els treballadors de Clean & Iron per hores i en règim extern, perceben una retribució global per les hores treballades, que inclou la totalitat dels conceptes retributius (salari pel temps treballat, més les parts proporcionals del descans setmanal, vacances i pagues extraordinàries). Amb contracte laboral. Si necessita a una persona de neteja externa que realitzi les seves tasques domèstiques, a Clean & Iron comptem amb treballadors que podran realitzar serveis des de jornades parcials fins completes. Digueu-nos quines funcions vol que desenvolupi el nostre treballador de neteja i buscarem el perfil i persona perfecte per a les seves necessitats.  ¿No és això el que busca? Expliqui'ns quin perfil necessita. Li oferirem el millor candidat per a la neteja de casa seva. Els nostres serveis de neteja a domicili estan garantits davant de qualsevol imprevist, amb garantia de substitució en el menor temps possible. Sempre amb la màxima professionalitat i confiança.