Categoría: Cómo hacer una limpieza del sofá y textiles

Formación con nuestros compañeros de Clean & Iron La Seu d'Urgell, y su equipo de colaboradoras y colaboradores. Motiva a tu gente, y lo demás irá sobre ruedas. Gracias a Nelly Lorena Morales Restrepo y Jaime Gallego P por preparar una tarde de trabajo tan divertida y productiva.

Formación con nuestros compañeros de Clean & Iron La Seu d’Urgell, y su equipo de colaboradoras y colaboradores. Motiva a tu gente, y lo demás irá sobre ruedas. Gracias a Nelly Lorena Morales Restrepo y Jaime Gallego P por preparar una tarde de trabajo tan divertida y productiva.

Leer más
En la agencia Clean & Iron Seu d' Urgell-Cerdaña, estan de inauguración. Ya tienen lista su nueva aula de formación y reuniones. Ahora ya dispondrán del espacio necesario para poder hacer sus formaciones todos juntos y en condiciones óptimas. Felicidades compañeros.

En la agencia Clean & Iron Seu d’ Urgell-Cerdaña, estan de inauguración. Ya tienen lista su nueva aula de formación y reuniones. Ahora ya dispondrán del espacio necesario para poder hacer sus formaciones todos juntos y en condiciones óptimas. Felicidades compañeros.

Leer más
Passos per netejar casa teva sense atabalar-te No obstant això, sigui per falta de temps o ganes (moltes més vegades per falta de ganes), netejar es torna una tasca odiosa, una tasca que només uns convidats que no avisen de la seva visita o uns sogres que es presenten d'imprevist poden accelerar. Que algú vegi la teva casa bruta és un desastre per la teva imatge, però amb uns pocs consells pots convertir-te en el millor amfitrió. Saber per on començar, és vital perquè no tardis segles a netejar la teva llar i seguint una sèrie de pautes diàries de neteja podràs mantenir aquest ordre que tant vols per a casa teva. En primer lloc, si disposes de gent a prop, demana ajuda. Formar un petit equip de neteja us estalviarà molt de temps i tindreu la casa en perfectes condicions. La següent fase és d'observació. Cada casa és única, pel que hauràs d'observar si és el saló on més desordre hi ha perquè feu molta vida aquí, o si és el bany la principal víctima del dia a dia. Identificats els principals punts que necessiten una neteja més a fons, hem d'elaborar una ruta d'acció. Comencem amb les zones que menys ens agrada netejar. Moltes vegades aquesta zona sol ser la cuina o el bany. Atès que és la primera zona on vam començar la nostra neteja a fons, pararem molta atenció, ja que encara no estarem cansats i podrem fer-ho tot bastant més ràpid. Si veus que el teu ànim descendeix de manera estrepitosa mentre neteges la casa, pots posar-te música, t'ajudarà a no caure en la mandra més absoluta i deixar la neteja a mitges! Després del mal tràngol de netejar el bany i la cuina, només queden les zones on més t'agrada estar. Zones com el saló no requereixen tant detall com la cuina o el bany però esforça't a ordenar-ho com sincerament t'agradaria que fos. Arribar a casa i seure al sofà d'un saló completament net i ordenat és guanyar en qualitat de vida. Per acabar, entra en aquesta zona plena de roba i trastos, és a dir la vostra habitació. La majoria de persones tenim força coses que no fem servir. Roba que mai ens posem i s'acumula en els armaris i cadires, aquell record de les vacances passades o el regal de Nadal que mai vas usar. Cal desfer-se de totes les coses que no fas servir, descobriràs que la teva cambra és bastant més gran del que sembla. Finalment, ordena la roba segons la freqüència amb què la utilitzes, perquè l'ordre es mantingui el màxim possible. Però la millor solució és, contractar els nostres serveis: www.cleaniron.net. https://www.cleaniron.net/

Passos per netejar casa teva sense atabalar-te pero no oblidis el millor https://www.cleaniron.net/ No obstant això, sigui per falta de temps o ganes (moltes més vegades per falta de ganes), netejar es torna una tasca odiosa, una tasca que només uns convidats que no avisen de la seva visita o uns sogres que es presenten d’imprevist poden […]

Leer más